Links & info

Activiteiten

 • SMULLEN VAN APPELS EN PEREN – MAANDAG 22 OKTOBER 2018
  Klets-, smul- en ruilcafé bij MOW. Proef verschillende hapjes en drankjes bereid met bio-appelen en -peren. We vergelijken verschillende rassen en wisselen recepten uit. Deelnemers brengen appels en peren mee en alle mogelijke bereidingen ermee. Ruilen, (ver)kopen en (ver)letsen – alles is mogelijk.
  Waar: Secretariaat MOW, Dijkstraat 75, Oudenaarde
  Prijs: gratis.
 • BEZOEK LANGEVELD – ZATERDAG 27 OKTOBER 2018
  Patrick en Anja leiden ons rond op hun hoogstamboomgaard en bedrijf. Ze laten ons kijken, luisteren, voelen en proeven. Alles gebeurt er biologisch en met passie. We snijden alle stadia van een hoogstamfruitboom en een appel aan. Ook staan we even stil bij de huisdieren van het Langeveld, de bijen. Je kan allerlei fruitrassen proeven en bekijken. In de perserij krijgen we een demonstratie met erna een degustatie. Heb je zelf vragen over hoogstamfruit of een appelsoort? Breng ze mee! Wijzer zul je terug huiswaarts keren…
  Waar: Kalverstraat 6, Kruishoutem.
  Prijs: MOW-leden €5 euro, niet-leden €6.
  Organisatie: MOW-Leievallei, VELT-Leievallei en JNM-Leievallei.
  Graag inschrijven voor 25 oktober op info@milieufrontomerwattez.be of 055 30 96 66.
 • DAG VAN DE NATUUR – ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018
  Op zaterdag 24 november zijn er overal in Vlaanderen activiteiten in het kader van de Dag van de Natuur. Het gaat hierbij meestal om beheerswerken in de natuurreservaten, aanplant van houtkanten, enz.
  Natuurpunt Deinze-Zulte en JNM Leievallei werken dit jaar samen in Wontergem, waar we in de vallei van de Vondelbeek knotwilgen onderhouden. Meer info hierover vind je op www.natuurpunttussenleieenschelde.be.
 • SNOEILESSEN
  In maart 2019 organiseren wij i.s.m. Velt Leieland wellicht een snoeiles. Concrete info hierover volgt later op www.milieufrontomerwattez.be/actief.

Nuttige informatie over bomen en struiken in ons assortiment

Organisatie

Advertenties